Skip to main content
Wij zijn op zoek naar een

teamleider ok chirurgie

Locatie Alkmaar
Uren 32-36 uren
Salaris € 3.606 - € 5.084
Wil jij jouw leiderschapskwaliteiten inzetten op de OK en samenwerken met gemotiveerde operatieassistenten? Zorg jij voor een positieve werksfeer en optimale ondersteuning van je team en de afdeling én wil je ervoor zorgen dat medewerkers zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen?
Kom verder en start bij ons als teamleider ok chirurgie

Wat dacht je van...

als teamleider op de OK chirurgie Noordwest in Alkmaar geef je leiding aan een team gespecialiseerde operatieassistenten binnen de bruisende OK afdeling. Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden op de OK afdeling. Door je coachende manier van leidinggeven zorg je ervoor dat het team van operatieassistenten optimaal ondersteund wordt, zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren en stelt waar nodig prioriteiten.
 
Als teamleider OK chirurgie ben je hét aanspreekpunt voor de operatieassistenten en ben jij bekend met de behoefte van de collega’s en de afdeling. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het uitvoeren van HR-taken zoals het voeren van selectiegesprekken, jaargesprekken of (kort) verzuimgesprekken. 
Je creëert een veilige en fijne werksfeer. Je zorgt voor creatieve oplossingen bij problemen en weet op inspirerende wijze je team mee te nemen in de continue veranderingen, ontwikkelingen en innovaties op de OK afdeling. Ook weet je waar de behoefte van elk individueel teamlid ligt op het vlak van leren en ontwikkelen en je weet wat hun drijfveren zijn, waardoor je persoonlijke en professionele groei stimuleert. Door je coachende manier van leidinggeven stuur je op persoonlijk leiderschap en eigen verantwoordelijkheden van de teamleden. 

Je nieuwe werkplek...

is OK chirurgie in Alkmaar. Een van de meest bruisende afdelingen binnen de organisatie. Het operatiekamercomplex van Noordwest is een dynamische- en goed uitgeruste afdeling waar operaties worden uitgevoerd ten behoeve van alle specialismen, met uitzondering van cardiochirurgie. Om de kwaliteit van zorg op een hoog niveau te kunnen bieden aan onze operatiepatiënten, zijn wij continu als team bezig met innoveren en de zorg te optimaliseren.
Je geeft, samen met je twee collega teamleiders, leiding aan ongeveer 90 hoog opgeleide medewerkers en je rapporteert aan de afdelingsmanager chirurgie. Houd jij van een uitdaging, ben je altijd geïnteresseerd geweest in de OK zorg en heb jij hart voor de medewerkers? Dan zoeken wij jou!

Dus ben jij...

verbindend, benaderbaar, coachend en daadkrachtig. Daarnaast ben je een authentieke en betrouwbare leidinggevende gericht op samenwerking. Je vindt het oprecht leuk om met mensen te werken. Daarnaast werk je samen met je collega teamleiders chirurgie, de teamleiders van de anesthesie en verkoever en de afdelingsmanagers OK. Daarnaast durf je beslissingen te nemen en heb je een groot inlevingsvermogen.
 
Naast wat je meebrengt als persoon vragen we hbo werk- en denkniveau. Ervaring in de zorg, met name op een OK complex, is een pré maar geen vereiste.
 

Ons aanbod voor jou...

  • salaris is afhankelijk van jouw werkervaring in FWG 55 van de cao Ziekenhuizen. Dat is max. € 5.084 bruto per maand op basis van 36 uur.
  • we bieden je direct een contract voor onbepaalde tijd voor 32-36 per week  met een proeftijd van 2 maanden
  • een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van beide 8,33%
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarin je bijvoorbeeld extra verlof koopt of een fiets aanschaft en/ of een bijdrage voor een sport abonnement
  • onbeperkt toegang tot ons vitaliteitsplatform ‘Jouw Moment’ met een uitgebreid aanbod voor onze collega’s om aan de slag te gaan met vitaliteit en toegang tot het online trainingsaanbod van Goodhabitz

Over Noordwest...

Noordwest Ziekenhuisgroep is een topklinisch ziekenhuis. Dit betekent dat we een opleidingsziekenhuis zijn voor vrijwel alle medisch specialismen. Met 770 bedden, ruim 4500 medewerkers, 550 vrijwilligers en zo'n 340 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland en een grote werkgever in Noord-Holland. We vinden dat iedereen erop moet kunnen rekenen dat de zorg voor elkaar is. De zorg voor elkaar in Noord-Holland Noord. Dat is dan ook de missie van Noordwest. Nu en morgen. We zijn nuchtere Noord-Hollanders en hebben als kernwaarden oog voor elkaar, doen met daadkracht en met trots topklinisch. Daarnaast een fijne werksfeer: bij ons zijn de lijnen kort, communiceren we open met elkaar, zijn we collegiaal en vinden we humor belangrijk!

Kom verder!

Wil je meer weten over deze vacature bel dan met Ingrid Rademakers via 06 51 11 88 09 of met Rowan Flinterman,  via 088-0855684 als je vakinhoudelijke vragen hebt over de vacature.

Solliciteer direct      Terug naar overzicht

Belangrijke data
  • Sluitingsdatum 3 november 2024
  • De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 5 november 2024
Goed om te weten
  • Een screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
  • Acquisitie plegen? Dat is voor deze vacature niet nodig.
Deel deze vacature

Ingrid Rademakers

Recruitment Adviseur
E-mail ir.rademakers@nwz.nl
Telefoon 06-51 11 88 09