Skip to main content
Wij zijn op zoek naar een

teamleider opname planning

Locatie Alkmaar en Den Helder
Uren 24-28 uren
Salaris € 3.923 - € 5.746
Heb jij een passie voor data in de zorg en wil jij ook graag bij de koploper op het gebied van capaciteitsmanagement werken? Binnen Noordwest heeft de afdeling capaciteit een prominente positie in de organisatie. Vanuit het moderne hospital control center wordt op alle niveaus en door de hele organisatie gestuurd op capaciteit, waarbij data-analyses en voorspelmodellen van cruciaal belang zijn. Heb je daarnaast  leidinggevende ambities? Als jij energie krijgt van het luisteren naar, er zijn voor en het zien van je collega’s, dan heeft Noordwest voor jou dé baan om jezelf verder te ontwikkelen
Kom verder en start bij ons als teamleider opname planning

Wat dacht je van...

zorgen dat de operationele processen goed verlopen en je stelt waar nodig prioriteiten.
Je  bent (mede) verantwoordelijk voor het uitvoeren van HR-taken zoals het voeren van selectiegesprekken, jaargesprekken of (kort) verzuimgesprekken. Daarnaast ben je hét aanspreekpunt voor onze medewerkers. Je hebt oog voor ieder teamlid. Je creëert een veilige en fijne werksfeer. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe creatieve oplossingen en weet op inspirerende wijze je team mee te nemen in veranderingen. Ook weet je waar de behoefte van je team ligt op het vlak van leren en ontwikkelen en stimuleer je persoonlijke en professionele groei. Je stuurt op persoonlijk leiderschap en eigen verantwoordelijkheden van de teamleden. 
Je wordt onderdeel van de afdeling capaciteitsmanagement met hierin verschillende adviseurs capaciteitsmanagement, data-specialist, tactisch planner OK en teamleider personeelsplanning
 
Wesley Baanstra over het hospital control center: “Hier knopen we alle gegevens aan elkaar,  we zijn de spin in het web. Op Schiphol heb je de verkeerstoren met de vliegverkeersleiding, dat zijn wij voor het ziekenhuis.”
 
Werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn:

  • Gesprekken met opnameplanners, maar ook met artsen
  • Sturing en monitoring op werkafspraken
  • Optimaliseren primair proces van de opnameplanning om de wachtlijsten minimaal te houden en patiënttevredenheid hoog


Je nieuwe werkplek...

bevindt zich zowel op locatie Alkmaar als op locatie Den Helder, met als basis de ‘afdeling capaciteit’ gesitueerd op de management gang. Je werkt hoofdzakelijk in Alkmaar en eens per 2 weken in Den Helder.
Je gaat werken in een professionele en prettige werkomgeving waarbij jouw 25 collega's welke verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse opname planning op diverse plekken werken in het ziekenhuis of vanuit huis.
Daarbij werk je met 2 of 3 coördinatoren die inhoudsdeskundigen zijn. Ook heb je een nauwe samenwerking met de tactisch planner OK (directe collega).

Dus ben jij...

een pionier en een kartrekker met overtuigend vermogen. Je bent in staat de vraag vanuit de organisatie te vertalen naar de collega’s en deze mee te nemen in de uitkomsten. Je bent verbindend, hebt gevoel voor verhoudingen en creëert door jouw expertise en manier van communiceren draagvlak. Je bent een stevige en prettige gesprekspartner op verschillende niveaus, van medewerker tot raad van bestuur. Daarnaast ben je authentiek en door je persoonlijkheid een fijne aanwinst voor het hechte team.
En verder ben je:                                  

  • hbo/wo werk- en denkniveau
  • ervaring met capaciteitsmanagement of de zorg is een pre
  • goede project- en verandermanagement skills
  • bedreven in stakeholdermanagement 

Ons aanbod voor jou...

  • salaris is afhankelijk van jouw werkervaring in FWG 60 van de cao Ziekenhuizen. Dat is max.€ 5.746 bruto per maand op basis van 36 uur. 
  • we bieden je een jaarcontract voor 24-28 per week, met uitzicht op een vast dienstverband
  • een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van beide 8,33%
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarin je bijvoorbeeld extra verlof koopt of een fiets aanschaft en/ of een bijdrage voor een sport abonnement
  • onbeperkt toegang tot ons vitaliteitsplatform ‘Jouw Moment’ met een uitgebreid aanbod voor onze collega’s om aan de slag te gaan met vitaliteit en toegang tot het online trainingsaanbod van Goodhabitz

Over Noordwest...

Noordwest Ziekenhuisgroep is een topklinisch ziekenhuis. Dit betekent dat we een opleidingsziekenhuis zijn voor vrijwel alle medisch specialismen. Met 770 bedden, ruim 4500 medewerkers, 550 vrijwilligers en zo'n 340 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland en een grote werkgever in Noord-Holland. We vinden dat iedereen erop moet kunnen rekenen dat de zorg voor elkaar is. De zorg voor elkaar in Noord-Holland Noord. Dat is dan ook de missie van Noordwest. Nu en morgen. We zijn nuchtere Noord-Hollanders en hebben als kernwaarden oog voor elkaar, doen met daadkracht en met trots topklinisch. Daarnaast een fijne werksfeer: bij ons zijn de lijnen kort, communiceren we open met elkaar, zijn we collegiaal en vinden we humor belangrijk!

Kom verder!

Wil je meer weten over deze vacature bel dan met Ingrid Rademakers via 06  51 11 88 09 of met Jacqueline Gerritsen via 072 – 5482300  als je vakinhoudelijke vragen hebt over de vacature.

Solliciteer direct      Terug naar overzicht

Belangrijke data
  • Sluitingsdatum 20 oktober 2024
Goed om te weten
  • Een screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
  • Acquisitie plegen? Dat is voor deze vacature niet nodig.
Deel deze vacature

Ingrid Rademakers

Recruitment Adviseur
E-mail ir.rademakers@nwz.nl
Telefoon 06-51 11 88 09