Skip to main content
Wij zijn op zoek naar een

MSNW - reumatoloog (0,5 – 0,75 fte)

Locatie Alkmaar
Uren uren
Salaris

MSNW

Ben jij die enthousiaste reumatoloog die het geweldig vind om het vak over de volle breedte uit te oefenen, maar je hebt geen zin in avond-, nacht of weekenddiensten? Dan is deze functie echt iets voor jou.
 
Voor de organisatorische eenheid Reumatologie zoeken wij per 1 december een enthousiaste:

Reumatoloog (0,5 – 0,75 fte)

 
Wij vragen...
een enthousiaste en ambitieuze collega, een allround reumatoloog voor wie patiëntenzorg de corebusiness is. Je bent een groepsmens die goed kan functioneren in een informele werksfeer en oog heeft voor patiënt, collegae en personeel. Beheersing van vaardigheden als echografie is zeker een pré. Onderdeel van de werkzaamheden is het zien van nieuwe patiënten.
 
De vakgroep
De vakgroep Reumatologie bestaat uit 6 reumatologen. We werken zeer nauw samen met onze 5 verpleegkundig reumaconsulenten en 1 verpleegkundig specialist in opleiding.  
 
Onze reumatologen beoefenen het vak in de volle breedte met daarnaast diverse gespecialiseerde aandachtsgebieden als kinderreumatologie, radiosynoviorthese en behandeling van Dupuytren contracturen. Wij beschikken over echografie en capillairoscopie en hebben een osteoporosepoli. Verder zijn er vaste multidisciplinaire spreekuren en overleggen met de orthopeden, longartsen (ILD), internisten (Vasculitis/SLE) en het handenteam. Tenslotte wordt een structurele bijdrage geleverd aan kwaliteit en veiligheid, opleiding en wetenschap, onder meer door een goede regionale samenwerking met het Amsterdam UMC.
 
MSNW
De maatschap Medisch Specialisten Noord West is het medisch specialistisch bedrijf dat werkzaam is in Noordwest Ziekenhuisgroep, welke behoort tot de Stichting Topklinische Ziekenhuizen (STZ).Zij bieden basiszorg en complexe specialistische zorg aan de inwoners van Noordwest Holland.

Wij bieden

  • een zelfstandige parttime functie in Alkmaar binnen een professioneel team
  • een contract aan voor 13 maanden (van 1 december 2024 t/m 31 december 2025)
  • salariëring conform cao Ziekenhuizen - AMS
  • laagdrempelige en informele werksfeer in een hecht en gedreven team
  • geen avond-, nacht- of weekenddiensten
  • werken in een groot topklinisch opleidingsziekenhuis waar aandacht is voor duurzame inzetbaarheid & persoonlijke ambities

 
Ben je enthousiast?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de reumatologen Anouk Vedder en Mihaela Gamala, bereikbaar via de polikliniek reumatologie Noordwest Ziekenhuisgroep: 072 548 3252.
 
Heb je interesse in bovenstaande functie, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Wacht alleen niet te lang, want zodra de juiste kandidaat en wij elkaar hebben gevonden, sluiten wij de vacature.
 
Sollicitatiebrief met CV kun je mailen naar:
 
msnw.hr@nwz.nl
Maatschap Medisch Specialisten Noord West
OE Reumatologie, t.a.v. afdeling HR

Sollicitaties ontvangen wij graag digitaal.
 

MSNW

 







      Terug naar overzicht

Belangrijke data
  • Sluitingsdatum 3 november 2024
Goed om te weten
  • Een screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
  • Acquisitie plegen? Dat is voor deze vacature niet nodig.
Deel deze vacature